Repair café

14-03-2024 JOURE – Wat doe je met een lamp die niet meer wil branden? Een cd-speler die niet meer open wil of een trui waar gaatjes inzitten? Kom naar het Repair Café in de Bibliotheek!

Wat is het Repair Café?
Het Repair Café is samen kapotte spullen repareren, deskundig advies krijgen, ontmoeten en inspiratie opdoen. Kosten? Een vrijwillige bijdrage

Bij het Repair Café draait alles om het (samen) repareren. Op onze locatie is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Hierbij kan worden gedacht aan kleding, meubels, elektrische apparaten, computers, etc. Voor deze reparaties zijn deskundigen aanwezig, zoals: elektriciens, naaisters, timmerlieden en ict’ers. Repair café is geopend op woensdag 20 maart van 10.30 tot 12.30 uur in de bibliotheek in Joure.