Sportbedrijf DFM organiseert op vrijdag 29 maart “De Grootste Quiz van De Fryske Marren voor verenigingen!” met megaprijzen!

14-03-2023 JOURE – Op vrijdagavond 29 maart organiseert Sportbedrijf DFM voor alle verenigingen uit De Fryske Marren een interactieve quiz. Inmiddels hebben al meer dan 35 teams uit gehele gemeente zich opgegeven en er is nog ruimte voor meer. Met als hoofdprijs zwemmen met je gehele verenigingen en vele prijzen van het draaiend rad is er voor elk wat leuks.

Met meerdere (interactieve) rondes gaan de teams van verschillende verenigingen de strijd met elkaar aan. Naast een quiz zijn er ook meerdere leuke verrassingen voor de sportclubs die zich hebben aangemeld. Wie kroont zich tot de winnaar van de avond?

Geef je volledig kosteloos op voor een avond vol gezelligheid en strijd voor jouw vereniging! Aanmelden kan tot 23 maart via: https://www.sportbedrijfdfm.nl/quiz/