Boekstart inloopochtend

25-01-2024 JOURE – In de Bibliotheek kun je elke maand samen met je baby en/of peuter aanschuiven bij een Boekstart inloopochtend. Hier kun je vragen stellen over het (voor)lezen met heel jonge kinderen en ontdek je verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor jouw kind(eren). Elke maand staat er een ander thema centraal.

Deze keer is het thema van de Boekstartochtend: Zwart-wit. Wist je dat een pasgeboren baby de wereld ziet in zwart-wit. Daarom houden baby’s van contrasterende zwart-witpatronen. Hoe sterker het contrast, hoe beter ze het zien. Wil je zelf gaan voorlezen, hieronder vind je alvast een paar leuke voorleesboekjes, passend bij dit thema zwart-wit:
Mama’s met kleintjes
Dag voertuigen! :een zwart-wit glinsterboek
Dag dieren! :een zwart-wit glinsterboek
Milo’s eerste voelboekje in zwart-wit
Milo’s dierenwereld in zwart-wit

Deze activiteit is op woensdag 28 februari om 10.30 uur.