Voorlezen en knutselen: “Help, een verrassing!”

23-01-2024 JOURE – Kom genieten van het verhaal “Help! Een verrassing! van Miriam Bos. Daarna maken de kinderen hun eigen doosje, voor de verrassing die hun willen versturen. De kinderen krijgen ook een eigen vingerpopje van Vosje.

Prentenboek van het jaar 2024
Help! Een verrassing! van Miriam Bos is gekroond tot Prentenboek van het Jaar 2024: een hartverwarmend verhaal over vriendschap, verwachtingen en verrassingen, waarin het vosje August tot zijn grote schrik verrast wordt door zijn vriendin Suus. De mini-editie van het prentenboek staat centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen van volgend jaar. Het Prentenboek van het Jaar maakt deel uit van de Prentenboek Top 10.

Nationale Voorleesdagen
Tijdens De Nationale Voorleesdagen wordt het voorlezen aan kinderen (0-6 jaar) gestimuleerd die zelf nog niet kunnen lezen of net hebben leren lezen. De campagne benadrukt de voordelen van het (voor)lezen, waaronder het positieve effect op woordenschat, verhaalbegrip en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Deze activiteit is op donderdag 25 januari om 15.00 uur. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken. Reserveren kan via deze link.