Verras je Valentijn met onze uitnodiging voor een date in het museum

23-01-2024 JOURE – Wil jij op een originele manier je valentijn verrassen? Verstuur je valentijnskaart via Museum Joure! Daarmee nodig je je valentijn uit voor een gezamenlijk bezoek aan het museum (tussen 14-18 februari), inclusief gezellig kopje koffie/thee in het museumcafé óf een heerlijke high tea. Natuurlijk kunnen jullie ook het museum bezoeken. Romantisch toch?

Hoe werkt het?
Boek je (uiterlijk 11 februari) valentijnsbezoek voor 2 personen aan Museum Joure en geef je het adres van je valentijn door. Vervolgens regelt Museum Joure dat er een speciale kaart naar je geliefde wordt gestuurd met de uitnodiging. Dat kan anoniem of met je naam erbij.

Aan jou de keuze
Je kunt kiezen uit 2 mooie ‘valentijns-aanbiedingen’ voor de periode van 14 t/m 18 februari:

  • De kaart + een bezoek voor 2 personen aan het museum + een kopje koffie en/of thee (€ 25 voor 2 personen)
  • De kaart + een bezoek voor 2 personen aan het museum + een uitgebreide high tea (€ 65 voor 2 personen)

Houd er rekening mee dat een high tea ongeveer een uur duurt en jullie bezoek aan het museum ook minimaal een uur. Het museum sluit om 17.00 uur, dus spreek op z’n laatst om 15.00 uur af.

Geen match, geld terug
Op de kaart wordt je valentijn gevraagd om per mail aan het museum door te geven of hij/zij aanwezig kan en wil zijn. Zo niet, dan vervalt je reservering en hoef je dus ook niet te betalen. Uiteraard laten we direct weten wat de reactie van je valentijn is.

Uiterlijk 11 februari boeken
Om er zeker van te zijn dat de uitnodiging op tijd bij je valentijn is, dien je de actie uiterlijk 11 februari te boeken. Dit doe je eenvoudig via deze link.