Asfalteringswerkzaamheden Harddraversweg Joure

26-05-2024 JOURE – Van maandag 3 juni tot en met woensdag 12 juni 2024 wordt aan de Harddraversweg  asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Aan beide kanten van de weg en op de kruispunten komt een licht kleur asfalt, ook wel reflexing white asfalt genoemd. De reden van de werkzaamheden is om de verkeersveiligheid te verhogen. De voorrangssituaties op de kruisingen worden duidelijker gemaakt door middel van visuele plateaus en er komen fietssuggestiestroken op de rijbaan.

Maandag 3 en dinsdag 4 juni
We beginnen met voorbereidende werkzaamheden. Er is enig verkeershinder, maar u kunt als bewoner gebruik blijven maken van de weg.

Woensdag 5 juni
Let op: de afvalcontainers worden vóór 6.30 uur geleegd.

  • Fase 1 (vanaf Harddraversweg 25 tot en met Harddraversweg 91). De weg is onbereikbaar voor auto’s in verband met het asfalteerwerkzaamheden. U kunt via de Omkromte, Uilke Boonstralaan, Kooilaan en Dr G.A. Wumkesstraat rijden.
  • U kunt uw auto parkeren aan de Hoge Zomerdijk of de Uilke Boonstralaan.
  • Fase 2 is bereikbaar via de Brugstraat, Bûtsingel en de Tolhuisweg.

Donderdag 6 juni

  • Fase 1 is bereikbaar via de Sewei, Omkromte, Kooilaan, Uilke Boonstralaan en Dr G.A. Wumkesstraat.
  • Fase 2 de weg is onbereikbaar voor auto’s in verband met de asfalteerwerkzaamheden. U kunt via de Dr. G.A. Wumkesstraat, Kerkstraat, Bûtsingel en de Tolhuisweg rijden. Het verkeersbord eenrichtingsverkeer bij de Boeresingel wordt tijdelijk afgeplakt.

Zaterdag 8 en zondag 9 juni
Alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer.

Maandag 10 en dinsdag 11 juni
Afrondende werkzaamheden.

Woensdag 12 juni
Weg is weer volledig open voor verkeer.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden?
Neem dan contact op met Raymon Nekeman via telefoonnummer 06 82 64 69 08 of Hendrik van der Veer van het team ruimtelijk beheer via 14 05 14 info@defryskemarren.nl