Neem jouw D.E waardepunten mee naar Museum Joure en schenk ze aan een goed doel

07-03-2024 JOURE – Het iconische D.E. spaarprogramma bestaat 100 jaar! Al een eeuw sparen mensen de punten op verpakkingen van Douwe Egberts, Pickwick en SENSEO, om ze in te ruilen voor mooie geschenken. Maar nog mooier is het om anderen te helpen met jouw punten. Daarom kun je ze nu, ter ere van het jubileum, bij Museum Joure doneren aan een goed doel.

  1. Neem je punten mee naar het museum
  2. Doe ze in de pot van Het Oranje Fonds, De Voedselbank of Het Nationaal Ouderenfonds
  3. Douwe Egberts verhoogt jouw schenking met 20%!

Het Oranje Fonds
Het Oranje Fonds is er voor iedereen die iets voor een ander wil doen. Hun steun bestaat uit geld, tijd, kennis en aandacht. Schenk aan Het Oranje Fonds en draag bij aan het ondersteunen van honderden maatjesprojecten waarbij jouw D.E waardepunten worden omgezet in geld, kennis en aandacht.

De Voedselbank
De Nederlandse voedselbanken helpen mensen die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Samen met diverse bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren zorgen zij ervoor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Schenk jouw D.E waardepunten en draag bij aan het steunen van De Voedselbank met pakken Douwe Egberts koffie.

Het Nationaal Ouderenfonds
Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland. En dat is hard nodig, want wist je dat er in élke straat in Nederland wel een oudere woont die zich eenzaam voelt? Dus ook bij jou in de straat. Schenk nu jouw D.E waardepunten aan het Ouderenfonds en draag bij aan een grote sociaal netwerk voor ouderen die daar echt behoefte aan hebben. Het hele jaar door brengt het Ouderenfonds ouderen met elkaar in contact.

Openingstijden en tickets vindt je hier