Voorronde singer-songwriter Kleine Prijs van Fryslân

07-03-2024 JOURE – Op vrijdag 15 maart om 20.30 uur worden muziekliefhebbers uit Joure en omstreken uitgenodigd voor een bijzondere avond vol muzikale ontdekkingen. De Kleine Prijs van Fryslân presenteert de eerste voorronde singer-songwriter, waarbij een selectie van opkomende talenten het podium betreedt om hun kunst te delen met het publiek.

Deze singer-songwriters zijn in Joure te zien:
GraafLandgraaf: Deze unieke artiest brengt zoete klanken met een rauw randje, doordrenkt met punk en rap. Met nummers die thema’s als mentale gezondheid en maatschappelijke kwesties belichten, weet GraafLandgraaf zijn publiek te raken met een mix van cynische oprechtheid en duistere humor.

Myrte van Stralen: Opgegroeid in een muzikaal gezin, brengt Myrte haar persoonlijke ervaringen tot leven in haar muziek. Begeleid door haar eigen pianospel, weet deze singer-songwriter haar luisteraars te raken met teksten die recht uit het hart komen.

Asilah: Met Nederlandstalige popliedjes doorspekt met poëtische teksten, neemt Asilah haar publiek mee op een reis door uit het leven gegrepen situaties. Haar nummers, gekenmerkt door catchy gitaarmelodieën en verfijnde metaforen, spreken zowel liefhebbers van diepgang als Top 40-aanhangers aan.

De voorronde singer-songwriter van de Kleine Prijs van Fryslân vindt plaats op 15 maart om 20:30 uur in de oefenstudio van 8501Indie (Edisonweg 7) in Joure. De avond is gratis toegankelijk voor het publiek, dus kom langs en laat je verrassen door de nieuwste muzikale talenten van Friese bodem. Kijk voor meer informatie op www.frieslandpop.nl.