Priuwkedagen yn Langwar

18-02-2024 LANGWEER – Het lekkerste evenement van Langweer: De Priuwkedagen – Ook wel de proeverij dagen genoemd. De proeverij dagen worden georganiseerd door de horeca van Langweer. Deze dagen staan in het teken van een Fries streekproduct waar iedere horecazaak een gerechtje mee maakt. 

Na 11 succesvolle edities kun je op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari in Langweer weer genieten van de Priuwke dagen, oftewel proeverij dagen. Met een stempelkaart op zak krijg je bij de zeven deelnemende horecazaken een heerlijk gerechtje voorgeschoteld met een Fries streekproduct in de hoofdrol. Dit jaar staan de Boerenjongens centraal. Alle deelnemende horecazaken gaan dit gebruiken in hun gerecht. 

Stempelkaart kopen
Stempelkaarten kun je kopen bij Het Wapen van Langweer en Brasserie Anders. Let op: de kaarten zijn geldig voor vrijdag of zaterdag (dus niet meer voor beide dagen). 

U bent van harte welkom bij:
– Eetcafé het Wapen van Langweer
– Noflik By Zwigt & Boschma
– Brasserie AnderS
– Eetcafé De Drie Zwaantjes
– ’t Jagertje
– Cafétaria-IJssalon ‘t Hoekje
– Restaurant-Pizzeria La Buona Cucina.

Wanneer
– Vrijdag 23 februari van 17.00 tot 22.00 uur
– Zaterdag 24 februari van 17.00 tot 22.00 uur

Prijzen
– € 35,00