Petear tussen raad en college over mogelijk langdurig azc ook in De Hege Fonnen

18-01-2024 LEMMER – De raadsleden gaan op maandag 29 januari 2024 met elkaar en het college in gesprek over een mogelijk langdurig azc in onze gemeente. Deze bijeenkomst is niet in de raadszaal in Joure, maar in De Hege Fonnen in Lemmer. Hier vond woensdag 17 januari ook het gesprek plaats tussen inwoners en raads- en commissieleden over dit onderwerp. Meepraten kan bij het Petear van 29 januari niet, maar iedereen is van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen.

Het Petear begint om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur). U hoeft zich niet aan te melden om aanwezig te zijn. De vergadering is ook live te volgen of terug te kijken via de uitzending op de website van de gemeenteraad.

De agenda van het Petear van 29 januari 2024 vindt u bij bestuurlijke informatie.