Doe mee aan de grote kerstbingo van Bibliotheken Mar en Fean!

31-12-2023 BALK – Luister naar de mooiste winter- en kerstverhalen, terwijl je goed oplet om alle verborgen getallen te ontdekken. Speciaal voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Wil jij kans maken op een van onze mooie boekenprijzen? Reserveer jouw plekje.

Hoe werkt het?
Er zijn drie bingorondes met mooie prijzen. In elke ronde leest de jeugdmedewerker een winter- en/of kerstverhaal voor. In dit verhaal komen allerlei getallen voor. Bijvoorbeeld: Hij belde aan bij huisnummer 62. Staat dit nummer op jouw bingokaart? Streep hem dan door. Na twee rondes is er een pauze met limonade en een lekkere kerstversnapering.

Leesbingo
Wist je dat we niet alleen een kerstbingo hebben? In de Bibliotheek hebben we de leesbingo liggen. Hier mogen alle kinderen van groep 3 tot en met 8 aan meedoen. Lees 10 minuten met sloffen aan, of op de trap. Alle uitdagingen voltooid? Lever dan de bingokaart in bij jouw bibliotheek en krijg een klein cadeautje.

De Leesbingo is op woensdag 3 januari om 15.00 uur in de bibliotheek te Balk. Reserveren kan via deze link