Aanmelden voor extra Petear gemeenteraad op 17 januari 2024 over mogelijk langdurig azc

27-12-2023 LEMMER – De gemeenteraad van De Fryske Marren komt in een extra Petear bijeen in De Hege Fonnen in Lemmer over het voorstel voor een mogelijk langdurig azc in de gemeente. De locatie Heerenveen-west wordt door het college beoordeeld als meest geschikte locatie om verder te onderzoeken.

De gemeenteraad neemt naar verwachting op 11 maart 2024 een besluit over een mogelijk langdurig azc in onze gemeente. De raad wil daarom in dit extra Petear* op 17 januari 2024 graag de inbreng horen van inwoners en andere betrokkenen over het voorstel. Wilt u de gemeenteraad laten weten hoe u denkt over een mogelijk langdurig azc in de gemeente? Dan kunt u deelnemen aan het Petear. Het Petear is een openbare vergadering. Publiek is welkom, vanaf 18.30 uur is er een inloopmoment om informeel met de raadsleden te spreken.

Wat:Extra Petear gemeenteraad over mogelijk langdurig azc
Waar:Sport- en Cultureel Centrum De Hege Fonnen, Betelgeuze 2 in Lemmer
Wanneer:17 januari 2024
Tijd:19.30 uur (inloopmoment vanaf 18.30 uur)

Deelnemen
Om deel te nemen aan het Petear en uw inbreng te leveren kunt u zich tot uiterlijk vrijdag 10 januari, 10.00 uur aanmelden via onderstaand digitale formulier. Of stuur een mail naar griffie@defryskemarren.nl. U vindt de vergaderstukken op de website van de gemeenteraad. Aanmeldformulier Extra Petear gemeenteraad 17 januari 2024

*Wat is een Petear
Meedoen aan het Petear is een van de manieren om invloed te hebben op de gemeenteraad. De raad wil in een Petear graag horen hoe over een onderwerp gedacht wordt. Inwoners, betrokkenen en instanties kunnen aan de woordvoerders uit de raad meegeven hoe men over dit onderwerp denkt. In het Petear kunnen de raadsleden zich een beeld te vormen over een bepaald voorstel, waarover zij een beslissing gaan nemen. Zij kunnen daarom aan deelnemers van het Petear verhelderende vragen stellen zonder met hen en elkaar in discussie te gaan.

Zie ook
Extra Petear gemeenteraad op 17 januari 2024 over mogelijk langdurig azc