Wintersfeer Langweer

03-12-2023 LANGWEER – Gezellig warme Winterfair met regionale producten en leuke kerstcadeaus. Zo wordt er live paling gerookt, zijn heerlijke wijnen en bieren te vinden, lokaal eerlijk vlees en vind je hier je ideale kerstcadeau voor partner, vriend en/of familie. Daarnaast vind je hier alles om je huis in de warme wintersfeer te brengen. 

Heerlijke verwarmende winterse gerechten en dranken verzorgd door Brasserie Anders, Noflik by Zwigt & Bosma, Wapen van Langweer, Restaurant ’t Jagertje, Cafetaria ’t Hoekje, de Tapperij, Bakkerij Langweer en Café de Drie Zwanen.

Natuurlijk is er o.a. huisgemaakte Glühwein, warme chocolademelk en Weizen van de tap.
Live muziek verzorgd door Henk Kuyper (troubadour) en Lemster ‘dweilorkest’ de Skourreblazers.
Voor de kinderen is het uitkijken naar onze prinsessen die aanwezig zijn om de kinderen te verwelkomen op het Winterplein. Om 15.30 is er de mogelijkheid om kerststukjes te maken met Oma Bosma in Noflik by Zwigt & Bosma.

Oftewel kom langs en laat je kerstwensen op zaterdag 9 december vanaf 15.00 uur uitkomen!