Wetterskip – Kom naar de informatiemarkt!

25-11-2023 JOURE – Je bent van harte uitgenodigd voor de informatiemarkt op dinsdag 28 november. Tijdens de informatiemarkt krijg je informatie over voorstellen aan het algemeen bestuur.

Je bent vanaf 17:00 uur welkom op ons hoofdkantoor om presentaties bij te wonen en vragen te stellen aan betrokken ambtenaren. Op de informatiemarkt van 28 november(externe website) lichten we onder andere het beheer en onderhoud van de oevers van vaarwegen toe. Wil je hier meer over weten? Kom dan langs.

  • 1a Beheer en onderhoud oevers vaarwegenToelichting van de achtergronden aan de hand van een kaartbeeld.
  • 1b Integrale leggerAlgemene toelichting op de betekenis van de legger en de voorgestelde wijzigingen daarin.
  • 2 TafeltjesmarktIn de gezamenlijke commissie op 4 december komen diverse voorstellen aan bod. Tijdens de tafeltjesmarkt kunt u per onderwerp technische vragen stellen aan de deskundige ambtenaren.1 – Partiële herziening legger2 – Samenwerking rekenkamer3 – Beheer en onderhoud oevers vaarwegen4 – Belastingverordeningen 2024
  • 3 Samenwerking rekenkamerKorte toelichting op het voorstel