19 november viert Poptoan feest!

29-10-2023 JOURE – Poptoan bestaat al 15 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden!
Op 19 november geven ze een feestelijk jubileumconcert in De Hege Fonnen in Lemmer.

De ticketverkoop is vanaf nu geopend.
Hiervoor verwijzen we graag naar onderstaande link. U gaat dan naar de website van het ticketkantoor.
Ik wil tickets voor het Jubileumconcert van Poptoan

  • De zaal is open om 13.30 uur
  • Het concert begint om 14.00 uur
  • Locatie: De Hege Fonnen
    Betelgeuze 2, 8531 MV Lemmer
  • Kinderen tot en met 11 jaar mogen het concert gratis bezoeken, u hoeft hiervoor geen ticket te kopen.

Meer over Poptoan
Poptoan is één van de zangkoren van It Toanhûs. Het is een popkoor waar iedereen welkom is, want veel mensen vinden het leuk om moderne muziek te zingen, maar om dit alleen te doen blijkt toch vaak moeilijk. In een groep zing je gemakkelijker en voel je je sneller op je gemak. Pop, rock, ballads, latin, jazz, disco en musical, Poptoan is van alle markten thuis en zingt een gevarieerd repertoire waarin deelnemers zelf hun inbreng hebben. Solisten krijgen ook de ruimte om binnen het koor iets te kunnen laten horen.

Zingen bij It Toanhûs!
Naast Poptoan zijn er nog meer zangkoren en zijn individuele zanglessen mogelijk. Voor alle leeftijden en in Joure, Lemmer en Sint Nicolaasga. Ben je geïnteresseerd in zingen bij It Toanhûs? Kijk dan snel op deze pagina voor het complete zangaanbod en meer info over Poptoan of neem contact met ons op als je vragen hebt.