Proef de Kunst in Terherne 2023

21-10-2023 TERHERNE – Het Kunst- en Culinaire evenement Proef de Kunst vindt plaats in het sfeervolle Friese watersportdorp Terherne dat een weekend per jaar verandert in een kleurrijk en -letterlijk en figuurlijk- smaakvol kunstdorp. Op vele bijzondere binnen- en buitenlocaties zoals een oude scheepswerf, de pastorietuin, de bovenzaal van het oude dorpscafé of zelfs aan boord van een schip kun je genieten van exposities en zul je kennismaken met de kunstenaars.

Alle locataies zijn vrij toegankelijk en kunnen in willekeurige volgorde bezocht worden. Zodra alle locaties bekend zijn vind je ze op een plattegrond. Proeven doe je bij de Terhernster horeca. Die heeft speciaal voor dit weekend een culinaire verrassing voor je klaargemaakt. Kunst en Culinair, een smaakvolle combinatie!

Naast kunst en proeven hebben we ook nog een leuk programma met muziek, theater, demonstraties en workshops. U kunt zowel vandaag als morgen in Terherne terecht van 11.00 uur tot en met 17.00 uur.