Fan boer nei minken merke

01-09-2023 JOURE – Aankomende zondag kunnen mensen die van lokale streekproducten houden een kijkje komen nemen ssn de Vegelinsweg 5C te Joure. Daar wordt namelijk keen zognaamde Boer nei Minsken merk georganiseerd.

Zo kun je er terecht voor groente, fruit, aardappelen, kruidenthee, vis, eieren, kaas, worst, zuivel honing, koffie, oerzaden, brood, meel, bier, zeep chocolade en nog veel meer producten.

De “Fan Boer nei Minsken merk” is een markt voor iedereen. Dit concept is ontstaan met het idee om de markt met lokale produkten weer terug te brengen in de mienskip (gemeenschap). Er valt lokaal zoveel meer te verkrijgen, zonder dat dit bij veel mensen bekend is. Steeds meer boeren & ondernemers verkopen hun produkten weer rechtstreeks aan de consument. Op de “Fan Boer nei Minsken merk” wordt getracht boeren & ondernemers bij elkaar te brengen,.

De markt is te vezoeken tussen 11.00 en 15.00 uur en betalen kan alleen contant.