Modeltreinbeurs in ’t Haske Joure

31-08-2023 JOURE – Op zaterdag 2 september aanstaande vindt er weer een modeltreinbeurs in Joure plaats in ’t Haske, Vegelinsweg 20 te Joure. De beurs te Joure is een begrip en bestaat al meer dan 20 jaar. Iedereen maakt zich op voor de start van het nieuwe treinbeursseizoen. Die begint in Joure aanstaande zaterdag 2 september in Party- en Zalencentrum ’t Haske Joure.

Er is weer volop belangstelling van deelnemers die uit alle windstreken van Nederland komen. Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei gebruikte treinen en andere spoorse zaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken.

De bezoeker kan hier terecht om uitbreiding te vinden voor de modelspoorbaan of overtollige spullen te verkopen. Wat de een niet meer gebruikt kan voor de ander wellicht nog goed van nut zijn.

* De zaal is geopend van 09:45 – 14.15 uur. De toegangsprijs bedraagt voor volwassenen € 3,00 en voor kinderen € 1,30. De zaal is open van 09.45 tot 14.15 uur.