Doe mee aan de fotowedstrijd van de gemeente

26-08-2023 JOURE – Wilt u meedoen met de fotowedstrijd van de gemeente? Dat kan van 25 augustus 2023 tot en met 25 oktober 2023. Op deze pagina vindt u meer informatie over de wedstrijd en de algemene voorwaarden. Bij het insturen van een foto, gemaakt in De Fryske Marren, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Ook ná 25 oktober 2023 bent u welkom om uw foto in te zenden voor publicatie op de social media van De Fryske Marren. Let op! Die foto maakt dan géén deel meer uit van de fotowedstrijd. Een foto inzenden kan naar communicatie@defryskemarren.nl.

De algemene voorwaarden
Als u een foto inzendt naar gemeente De Fryske Marren, gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden:

  1. De foto moet zijn gemaakt in gemeente De Fryske Marren. Alle inzendingen gemaakt buiten gemeente De Fryske Marren worden uitgesloten van deelname aan de fotowedstrijd.
  2. Inzending van foto’s voor deze wedstrijd houdt automatisch acceptatie van deze wedstrijd-voorwaarden in.
  3. De winnaar wint een afdruk van zijn/haar foto op canvas. Formaat 60 x 40 cm.
  4. De fotowedstrijd loopt tot en met 25 oktober 2023. Een onafhankelijke jury kiest de winnaar.
  5. Aan de winnaar van de fotowedstrijd vragen wij persoonlijke gegevens, deze worden uitsluitend gebruikt om afspraken rondom de prijsoverhandiging te maken.
  6. Door het inzenden van een foto geeft u automatisch toestemming voor publicatie op kanalen van gemeente De Fryske Marren. Ook als u uiteindelijk niet de winnaar van de wedstrijd bent.
  7. Inzendingen blijven eigendom van de inzender, maar gemeente De Fryske Marren kan inzendingen rechtenvrij gebruiken.
  8. De inzender dient de maker van de foto te zijn. Als met de ingezonden foto op welke manier dan ook inbreuk wordt gedaan op auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de inzender daarvoor zelf verantwoordelijk.
  9. In verband met privacy mogen personen niet herkenbaar in beeld zijn. Als dit wel het geval is, worden alleen inzendingen met schriftelijke toestemming van deze personen in behandeling genomen. Hieronder kunt u het toestemmingsformulier downloaden en meezenden met de ingezonden foto. Zonder dit toestemmingsformulier wordt uw inzenden niet meegenomen in de fotowedstrijd en permanent vernietigd.

Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden na het lezen van de algemene voorwaarden, dan kunt u contact opnemen via communicatie@defryskemarren.nl.