Succesvolle Ouder–kind kaatspartij bij Kaatsclub Joure

17-07-2023 JOURE – Op vrijdag 14 juli heeft Kaatsclub Joure met succes haar eerste Ouder–kind kaatspartij georganiseerd. Maar liefst 13 jeugdkaatsers lieten zien hoe goed ze al kunnen kaatsen. Dit deden ze samen met een ouder, pake of broer.

Onder toeziend oog van het publiek werd op het sportveld van SC Joure fanatiek, enthousiast en vooral met veel plezier gekaatst om de prijzen.

De eerste prijs werd gewonnen door Noan Marcelis met zijn vader (zie foto), de tweede prijs door Werner Weersma met zijn vader, de derde prijs door Lucas Wolfswinkel en zijn moeder en de vierde prijs was voor Hessel Visser met zijn moeder.

De Kaatskanjer oftewel de aanmoedigingprijs ging naar Casper Wolfswinkel met zijn pake. Maar niemand ging met lege handen naar huis, want alle deelnemers werden beloond met een mooie beker.