Voorstelling “Entrée!” van Circus Snor

22-06-2023 ROTSTERGAAST – Op zaterdag 24 en zondag 25 juni om 11.00 en 16.00 kun je bij Boer Bart de nieuwste voorstelling van Circus Snor gaan bekijken: “Entrée!”

Dit jaar heeft één van de artiesten een wel hele spannende act ingestudeerd. In de show ‘Entrée’ laten ze de meest knappe kunsten zien, proberen we je te verassen en zal je worden aangemoedigd om ook zelf aan de slag te gaan. Alleen kijken naar een voorstelling zit er bij hen namelijk niet in. Voor de show en in de pauze kan iedereen zijn of haar innerlijke kind even laten gaan op hun Kinderkaravaan. Speel verschillende spelletjes, oefen circustrucjes of laat een snor zetten.

Het totale programma duurt 2 uur. Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14 Euro. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor: www.circussnor.nl