Circus Snor 24 & 25 juni te zien in Rotstergaast

19-06-2023 ROTSTERGAAST – Deze zomer gaat Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling “Entrée!” een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen alle bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Het totale programma duurt 2 uur.

Maak kans op gratis kaartjes! voor het hele gezin!
De voorstellingen vinden plaats aan de Schoterweg 26 in Rotstergaast. Kaartjes voor de voorstellingen kosten €14,-. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Kaartjes zijn te verkrijgen via de website van Circus Snor. Namens het circus mogen wij dit jaar 3 gezinnen gelukkig maken met vrijkaartjes! Je mag zelf kiezen werke voorstelling en welk tijd je wilt bijwonen! Stuur een mail via deze link onder vermelding van Circus Snor voor dinsdag 14.00 uur. De winnaars worden morgen bekend gemaakt op deze website.

Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan
Naast de knusse circustent gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze vermaken op de Kinderkaravaan. Iedereen kan zijn of haar innerlijke kind even laten gaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen.

De show en artiesten
Dit jaar heeft één van de artiesten een wel heel spannende act ingestudeerd, waar we natuurlijk nog niets van verklappen. Deze zomer is ook Berl weer van de partij. Een beroepskluns die ieder jaar het publiek weer weet te verrassen met de meest onhandige, maar spectaculaire stunts. Larissa heeft zich als circusjongste heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van circusleerling tot een ware artiest. Spelen met vuur en hangen in de trapeze zijn aan haar wel vertrouwd. Uit Amerika komt Josephine. Een artieste dit net is afgestudeerd aan de circusschool. Ze doet o.a. een act in de lucht en in een Rhönrad. Dan hebben we ook nog Antoine, net afgestudeerd aan de circusschool in Canada. Deze Fransman zal je versteld doen staan in de Chinese paal.

Uiteraard is circusdirecteur Jasper Riedeman weer in de piste te zien als spreekstalmeester en gaan er jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.