Vrijwillige telefonist gezocht!

18-06-2023 JOURE – De SVS is als vervoersdienst actief in de regio Skarsterlân van De Fryske Marren. De SVS vervoert ouderen en mensen met een lichte beperking die geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer en geen vervoersmogelijkheid hebben in eigen omgeving (buren, kennissen en familie) en in principe niet verder willen reizen dan 25 km. vanaf het woonadres.

Door gebruik te maken van vrijwilligersvervoer kunnen deze inwoners sociale contacten met familie en vrienden onderhouden, deelnemen aan activiteiten en tevens een bezoek brengen aan bijvoorbeeld een huisarts, ziekenhuis, kapper, museum of bibliotheek. Zij zoeken een vrijwllige telefonist.

Werkzaamheden

  • Het in behandeling nemen van telefonisch aanvragen voor ritten
  • Het koppelen van de rit aan een chauffeur en dit terugkoppelen aan de aanvrager
  • Ritten vastleggen in het Ritten Administratie Systeem

Jouw profiel

  • Minimaal één ochtend per 2 weken beschikbaar 
  • Aanwezig kunnen zijn op de Tolhúswei 9 in Joure
  • Enige vaardigheid met de computer
  • Voorkeur gaat uit naar iemand die wat ouder is

Meld je aan als vrijwilliger
Bij deze organisatie krijg je een uitgebreide uitleg van het systeem en word je goed ingewerkt. Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je nog vragen, meld je dan aan als vrijwilliger via deze link of neem contact op met de medewerkers van VIP! via vip@sociaalwerkdekear.nl