Digi-Taalhuizen Joure en Lemmer vieren feest!

16-05-2024 JOURE – De Digi-Taalhuizen in Joure en Lemmer zijn gecertificeerd en dat werd gevierd in de bibliotheek van Joure. In het Digi-Taalhuis kan iedereen terecht die de taal (beter) wil leren. Het behalen van het certificaat betekent dat de Digi-Taalhuizen voldoen aan de verschillende kwaliteitsnormen op bijvoorbeeld het gebied van organisatie en financiën en het positieve resultaat dat met het geven van de lessen wordt behaald voor de deelnemers.

De deelnemers en de vrijwilligers hebben mooie woorden van waardering gehoord van de directeur/bestuurder Rixt Heegsma en er werd een officiële plaquette onthuld door vrijwilligster Aaltsje de Glee en deelnemer Nerayo Goitom. Natuurlijk was er koffie met wat lekkers. De certificering is een mooie mijlpaal voor de Digi-Taalhuizen die op dinsdagmiddag in Joure en op donderdagmiddag in Lemmer actief zijn. Op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden om je lezen en schrijven te verbeteren? Kom dan langs in de Bibliotheek of kijk op Ikwilleren.nl