Koningsmarkt Joure met fair, streekmarkt, bloemetjesmarkt en kindervlooienmarkt

21-04-2024 JOURE – Op zaterdag 27 april vindt in Joure van 10:00 – 18:00 uur de sfeervolle Koningsmarkt plaats met grote fair/streekmarkt, bloemetjes- en tuinplantenmarkt in de Midstraat en kindervlooienmarkt met volop vertier rondom de Merke.   

Bij zowel de winkeliers als de standhouders in de Midstraat vind je de mooiste producten. Van prachtige, leren tassen en portemonnees, wollen plaids, hoeden en shawls, vintage en nieuwe dameskleding, natuurlijke haarproducten, fijne zeepjes, stoere woonaccessoires tot schattige babykleertjes, kraampakketten en houten kinderspeelgoed. Er is voor elk wat wils.  

Op de grote bloemetjes- en tuinplantenmarkt vind je naast een groot assortiment (moes)tuinplanten ook fijn tuingereedschap, houten plantenbakken en vogelhuisjes, tuindecoratie en -advies. Een bezoekje aan de markt is dus een prima start van het tuinseizoen!  

Daarnaast vind je bij de foodtrucks een keur aan heerlijkheden om op de markt of thuis van te gaan genieten! Poffertjes, gerookte paling, Turkse hapjes, enz. Maar ook biologische thee, bekroonde kaasjes, ambachtelijke worsten, brownies, chocozoenen, siropen, en dergelijke.  

De kids vermaken zich ondertussen op het Kinderplein op de Merke met een grote Legotent, kidsmuziek, ballonnenfeest en ander vertier. 

Wil je jouw spulletjes verkopen tijdens de Koningsdag? Voor de (kinder)vlooienmarkt is het gedeelte vanaf de Merke tot de RK Kerk in de Midstraat gereserveerd. Daarvoor is het gedeelte vanaf de Merke tot de RK Kerk in de Midstraat gereserveerd. Interesse in een kraam? Mail dan sa.bienevents@gmail.com.