Leger Des Heils opent kledingwinkel in Joure

19-04-2024 JOURE – Aankomende woensdag (24 april) opent het Leger Des Heils haar eigen kledingwinkel in de Mix te Joure. De officiële opening wordt verzorgd door Wethouder Boelsma waarna er een modeshow zal worden gehouden. Om de opening van de winkel te vieren is er koffie en gebak. De kleding wordt getoond door gasten en vrijwilligers. 

Voor mensen die weinig te besteden hebben is kleding niet altijd de eerste levensbehoefte. Toch is er de behoefte om er goed uit te zien. Daarom wordt de kleding in de winkel tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden die dus ook betaalbaar is voor de mensen met een klein budget. 

De winkel is geopend op:
Maandag van 13.00 tot 15.00 uur 
Dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur. 
Donderdag van 10.00 tot 13.00 uur. 

Uiteraard is iedereen welkom aan de Brugstraat 1 in Joure.