Binnenkort ontvangt u Berichten over uw Buurt

13-04-2024 JOURE – Bent u 25 jaar of ouder en heeft u een MijnOverheid-account? Dan krijgt u vanaf 15 april 2024 e-mails van Overheid.nl met daarin bekendmakingen van gemeente De Fryske Marren. Deze bekendmakingen gaan over vergunningen, werkzaamheden en andere aankondigingen.

Altijd op de hoogte van bekendmakingen
Waarom wordt een straat in uw wijk voor een bepaalde periode gestremd? En welke verbouwing willen uw buren aan hun huis laten uitvoeren? De gemeente en andere overheidsorganisaties zijn verplicht dit (digitaal) bekend te maken.

Deze bekendmakingen worden ‘Berichten over uw Buurt’ genoemd en door MijnOverheid.nl automatisch verspreid. Indien gewenst krijgt u hier elke week een e-mail over. Met deze e-mail wil de overheid u beter informeren over zaken die spelen in uw eigen buurt. Ook wordt het hiermee duidelijk hoe u inspraak kunt krijgen of bezwaar kunt indienen.

Welkomstmail
Alle inwoners van 25 jaar in De Fryske Marren van wie een e-mailadres bekend is bij MijnOverheid.nl krijgen in de week van 15 t/m 19 april een welkomstmail. Hierin staat alle informatie die u nodig heeft. Via MijnOverheid kunt u instellen hoe vaak u de e-mail wil ontvangen en hoe groot het gebied is waar de bekendmakingen over gaan. Wilt u geen e-mails ontvangen? Dan meldt u zich meteen eenvoudig weer af.

Meer informatie
Meer weten over deze dienst? Op Overheid.nl vindt u alle informatie over de e-mailservice en ook de antwoorden op de veel gestelde vragen.

Betrouwbare afzender
U ontvangt de e-mail van Overheid.nl. In deze e-mail staan links naar websiteadressen zodat u makkelijk en snel toegang heeft tot de informatie. Helaas zijn op internet ook criminelen actief. Via links in nagemaakte e-mails proberen zij u te lokken naar valse websites (phishing). Controleer daarom altijd eerst de verzender (noreply@overheid.nl) voordat u op een link klikt.