Vrijwilligers gezocht voor Grasbaanraces Joure mei 2024

18-03-2024 JOURE – Elk jaar organiseert MC Flying Boetoe de grasbaanraces op de Nutsbaan van Joure. Ditmaal is het een speciaal jaar, want de races zijn dit jaar het Open Nederlands Kampioenschap. Dit betekent dat het programma nog mooier wordt dan voorgaande jaren. Het beloofd dan ook een mooie dag te worden. Hiervoor zoekt MC Flying Boetoe bevlogen vrijwilligers.

Werkzaamheden
Vanaf 21 mei tot en met 24 mei 2024 zoeken ze vrijwilligers die willen helpen bij het opbouwen van de baan. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan schuttingopbouw. Dit zal in de avonduren plaatsvinden. Voor de grasbaanrace op zaterdag 25 mei 2024 zoeken ze de gehele dag vrijwilligers voor werkzaamheden als baanonderhoud en de bezetting van de kantine, dranktentje, kassa, etc.

Voor 26 mei 2024 worden er vrijwilligers gezocht voor de afbouw van de baan. De hulp en inzet van vrijwilligers wordt enorm gewaardeerd door MC Flying Boetoe en vrijwilligers kunnen er dan ook op rekenen dat ze goed worden verzorgd en worden voorzien van diverse versnaperingen. Aanmelden kan via info@flyingboetoe.nl