Motorclub de Flying Boetoe zoekt diverse vrijwilligers

03-03-2024 JOURE – De club is actief in de motorcross en baansport. M.C. Flying Boetoe bezit en beheert een trainingsterrein aan de Polderboskdyk (nabij verkeersplein) in Joure. Er is een zandbaan aangelegd en een 1,5 km lang crosscircuit. Op deze moderne accommodatie worden zowel trainingen als wedstrijden georganiseerd, op regionaal en nationaal niveau.

Motorclub de Flying Boetoe zoekt:
– kantinemedewerkers
– vrijwilligers voor evenementen
– flexibel inzetbare vrijwilligers

Kantinemedewerkers: Heb je op zaterdag een paar uurtjes over? Lijkt het je leuk om een aantal keer in onze kantine te staan? Onze kantine is geopend van 15:00 tot 19:00 uur. Inzet op de woensdagmiddag/avond in overleg.

Meld je aan!
Lijkt het je leuk om bij Flying Boetoe aan de slag te gaan? Meld je dan aan als vrijwilliger via deze link of neem contact op via info@flyingboetoe.nl.