Workshop ‘Schilderen als rouwdoorleving’

28-02-2024 JOURE – Hoe je doorgaat na het verlies van een dierbare is voor iedereen anders; mensen herinneren en rouwen op hun eigen manier.

Tijdens het rouwproces kan het moeilijk zijn om een gesprek aan te gaan met mensen om je heen. Een van de manieren om uiting te geven aan rouw is door te schilderen. Je emoties omzetten in kleuren en vormen. Je kunt dit samen met anderen doen die hetzelfde proces doormaken of hebben doorgemaakt. Zo kun je ervaringen delen.

Romy van der Wiel Uitvaartzorg organiseert op zaterdag 2 maart aanstaande van 10.30 uur tot 15.00 uur een workshop Schilderen als rouwdoorleving in samenwerking met Fransje Versloot, zij is intuïtief schilder en ervaringsdeskundige en Mettelina Baarda, zij is rouwtherapeut.

Tijdens deze workshop wordt er onder leiding van Fransje Versloot geschilderd, geeft Mettelina Baarda uitleg over het begrip rouw en is er gelegenheid om vragen te stellen en natuurlijk om ervaringen uit te wisselen.

Kosten voor de deelname zijn €45,-. Opgeven kan via deze link of bel met telefoonnummer 06-50703886.