Commissievergadering maandag 12 & 13 februari live via internet te volgen

10-02-2024 JOURE – De commissie dijken, steden en financiën vergadert op maandag 12 februari en is vanaf 19.30 uur live te volgen via: Live-uitzending bestuursvergadering (externe website)

De Commissie systeembeheer, Kwaliteit en Zuiveringen vergadert dinsdag 13 februari en is live via internet te volgen vanaf 19.30 uur

Inspreken
Als u wilt inspreken op een onderwerp kunnen we daar – beperkt – plek voor bieden. U kunt zich daar tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de vergadering voor aanmelden via bestuursadviseurs@wetterskipfryslan.nl. Er wordt dan contact met u op om concrete afspraken te maken. Uitzending gemist? U kunt alle uitzendingen ook terugkijken (externe website).

De live-registratie is onderdeel van ons bestuurlijk informatiesysteem (externe website). Hierin staan vergaderstukken, verslagen en besluitenlijsten van vergaderingen van het algemeen bestuur. Ook zijn bijdragen van individuele bestuursleden en hun stemgedrag eenvoudig terug te zoeken.