Wil jij zelf leren googelen, mailen en appen?

08-02-2024 JOURE – Vanaf 14 februari gaan medewerkers van de bibliotheek Joure weer aan de slag met de cursus Leren Computeren. Bibliotheken Mar en Fean geeft de cursus in Bibliotheek Joure. Leer hoe jij kan googelen, mailen en appen in acht middagen van 13.30 – 15.30 uur.

Steeds meer zaken kun je online regelen. Werk zoeken, iets kopen of een afspraak maken bij de gemeente. Het is handig dat steeds meer online te regelen is, maar soms is het ook wel erg ingewikkeld.

De cursus is opgedeeld in drie onderdelen. Eerst gaan we aan de slag met de basis, waar je leert slepen, scrollen en e-mailen. Daarna gaan we zoeken met Google, websites bekijken, downloaden en iets aanvragen. Ook gaan we bezig met de zeven gouden regels van veilig internetten en ga je oefenen om deze toe te passen. Zo kan jij binnenkort veilig én zelfstandig omgaan met de computer.

Door deze cursus te volgen kan jij digitaal mee blijven doen. Zo kan jij zelfstandig afspraken maken, inloggen met de DigiD en nog veel meer. Interesse in deze cursus? Kom langs in een van onze bibliotheken of meld je aan via bmf.op-shop.nl.