Gemeente De Fryske Marren zoekt beheerders voor het zomerseizoen

26-01-2024 JOURE – Voor strand De Ulesprong in Sint Nicolaasga en de Put van Nederhorst zoekt gemeente De Fryske Marren bevlogen beheerders. Per 1 april komen beide locaties beschikbaar. Heeft u ambities om dit zomerseizoen te ondernemen in de recreatiesector op een (of beide) van deze locaties? Reageer dan snel via de contactgegevens onderaan.

Over De Ulesprong
Strand De Ulesprong, oftewel Tsjûkemar Ulesprong in Sint Nicolaasga is een mooi gelegen strand aan de bovenzijde van het Tsjûkemar. De gemeente is eigenaar van het terrein waar in de zomer jaarlijks Beachrockers, een muziekevenement, plaatsvindt en waar het mede door de grote ligweide in de zomer heerlijk vertoeven is.

Het aanbod
Tijdens het zomerseizoen en de mooie dagen tijdens het voor- en naseizoen bruist het op De Ulesprong en is er veel behoefte aan het aanbod van snacks, ijs  en drankjes. Op deze vraag springt u als beheerder in en u runt uw eigen verkooppunt. Dit verkooppunt is op De Ulesprong aanwezig.

De vraag
Het strand is een visitekaartje voor gemeente De Fryske Marren. We geven u als beheerder de verantwoordelijkheid om toezicht te houden en het netjes houden van de ligweide, het strand en het gemeentelijke sanitaire voorziening. Hier hoort ook klein onderhoud bij.


Over de Put van Nederhorst
De Put van Nederhorst is een zwemplaats gelegen vlakbij de A7 en de Langwarder Wielen. Het openbare zwemwater in deze voormalige zandwinput is van goede kwaliteit. Voor gezinnen een heerlijke dag uit met mooi weer: op het strand staan een aantal gemeentelijke speeltoestellen.

Het aanbod
In het gebied is een verkooppunt aanwezig ter overname van de vorige beheerder. Als u dit verkooppunt niet wilt overnemen, dan zorgt u zelf voor een mobiel verkooppunt. U richt u met name in het zomerseizoen en mooie dagen tijdens het voor- en naseizoen op de verkoop van snacks, ijs en drankjes. Voor het schoonhouden en open stellen van de sanitaire voorziening ontvangt u een jaarlijkse financiële bijdrage.

De vraag
Wij vragen een onderhouden zwemlocatie en een sanitaire voorziening: u bent verantwoordelijk voor het beheer en (klein) onderhoud van het gemeentelijke toiletgebouw, alsmede het schoonhouden van het strand en toezicht op de speeltoestellen.  

Interesse?
Uw vraag of reactie kunt u sturen naar gemeente De Fryske Marren t.a.v. Jolanda Kruidhof, postbus 101, 8500 AC te Joure of info@defryskemarren.nl onder vermelding van beheerder zomerseizoen. Stuur bij uw reactie een omschrijving hoe u de invulling voor het beheer en de verkoop voor u ziet. Heeft u interesse in beide locaties, stuur dan een reactie per locatie. Zo kunnen we samen kijken naar de plannen om te zorgen dat het succesvol gaat lopen. We ontvangen uw reactie graag voor 1 maart 2024.