Koude nieuwe start van 2024

01-01-2024 JOURE – Bij het Jouster strandje kwamen vanmiddag meer dan 100 mensen een frisse nieuwjaar duik nemen. Met het water met een temperatuur van 3,9 graden was het oprecht een frisse start van het jaar te noemen. Ook de wind hielp niet echt om het enigszins aangenamer te laten voelen. Ondanks de omstandigheden een record aan deelnemers aan deze editie van de nieuwjaarsduik.

Waar vorig jaar mensen soms nog voor een tweede duik gingen na de éérste., was dat dit jaar duidelijk niet het geval. Gelukkig had de organisatie voor de deelnemers warme snert en chocolade melk klaar staan. Ook werd er door het vertellen van een persoonlijke ervaring aandacht gevraagd en geld ingezameld voor KIKA. Uiteraard genoten de deelnemers van veel respect en waardering voor hun actie. Voor een sfeerimpressie kunt u terecht via deze link.

(Foto’s: Dirk Bruinsma & GtB)