Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari 2024

27-12-2023 JOURE – Dinsdag 9 januari is de nieuwjaarsbijeenkomst voor alle inwoners van De Fryske Marren. Deze vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur bij restaurant de Mallemok in Sloten. Dit jaar staat de avond in het teken van De Fryske Marren 10 jaar.

Het programma
Tijdens de avond houdt burgmeester Fred Veenstra een nieuwjaarstoespraak. U kunt genieten van muziek door jong talent ‘De Uitblinkers’ via centrum voor de kunsten It Toanhûs. Er is gelegenheid om (nieuwe) mensen te leren kennen, waaronder de wethouders. Én er worden inwoners in het zonnetje gezet die de afgelopen jaren veel betekend hebben binnen de gemeente, bijvoorbeeld voor een sportvereniging. 

Aanmelden
Wilt u hier graag bij zijn? Geef u dan op via de aanmeldknop o.v.v. ‘aanmelden nieuwjaarsbijeenkomst’. Wilt u hierbij ook aangeven met hoeveel personen u komt? U bent van harte welkom. Ik meld mij aan voor de nieuwjaarsbijeenkomst

Parkeren
Let op: u kunt aan de rand van Sloten (langs de rondweg) parkeren. Vanaf daar is het maar een paar minuten lopen naar restaurant de Mallemok. Voor her restaurant zelf is geen parkeergelegenheid.

Social media: Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari 2024
Dinsdag 9 januari is de nieuwjaarsbijeenkomst voor alle inwoners van De Fryske Marren. Deze vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur bij restaurant de Mallemok in Sloten. Dit jaar staat de avond in het teken van De Fryske Marren 10 jaar.

Het programma
Tijdens de avond houdt burgemeester Fred Veenstra een nieuwjaarstoespraak. U kunt genieten van muziek door jong talent ‘De Uitblinkers’ via centrum voor de kunsten It Toanhûs. Er is gelegenheid om (nieuwe) mensen te leren kennen, waaronder de wethouders. Én er worden inwoners in het zonnetje gezet die de afgelopen jaren veel betekend hebben binnen de gemeente, bijvoorbeeld voor een sportvereniging. 

Aanmelden
Wilt u hier graag bij zijn? Geef u dan op via de aanmeldknop o.v.v. ‘aanmelden nieuwjaarsbijeenkomst’. Wilt u hierbij ook aangeven met hoeveel personen u komt? U bent van harte welkom. Ik meld mij aan voor de nieuwjaarsbijeenkomst

Parkeren
Let op: je kunt aan de rand van Sloten (langs de rondweg) parkeren. Vanaf daar is het maar een paar minuten lopen naar restaurant de Mallemok. Voor her restaurant zelf is geen parkeergelegenheid.