Gaasterlân Run

17-12-2023 BALK – Dit jaar zal de Gaasterlân Run plaats vinden op zaterdg 23 december. Deze run is georganiseerd door Voetbal Vereniging Balk en biedt lopers de keuze uit lopen van 7,5 km, 12 km en een halve marathon. Voor elke afstand is er een prachtige route uitgestippeld door de Gaasterlandse omgeving. Start en finish is bij de Voetbalvereniging van Balk.

Ook dit jaar maken we gebruik van startnummers met een chip die de doorkomst bij start en finish registreert. Tijden en klasseringen worden zo spoedig mogelijk na afloop van de loop op de site gezet. De drie snelste deelnemers ontvangen tevens een blijvende herinnering en een envelop met inhoud.

De Gaasterlân Run heeft zich nu al een blijvende plaats in de rij van aansprekende Friese evenementen verworven.

De Gaasterlân run is op zaterdag 23 December 2023
11:30 start van de halve marathon
11:40 start van de 12 km
11:45 start van de 7,5 km