Kerstconcert zanggroep Avanti

07-12-2023 HASKERHORNE – Op zondag 10 december verwelkomt Zanggroep Avanti muziekliefhebbers voor een betoverend kerstconcert in het pittoreske kerkje van Haskerhorne. Vanaf 15:00 uur opent de zaal haar deuren, waarna het concert om 15:30 uur zal beginnen. Het einde wordt verwacht rond 17:30 uur.

Avanti, bestaande uit 12 getalenteerde dames onder leiding van dirigent en pianist Johan Velthuis, staat bekend om haar energieke uitvoeringen en warme close-harmony arrangementen. Het repertoire voor deze speciale middag omvat hedendaagse stukken met enkele traditionals, variërend van “Entre le boeuf” tot “Mary did you know”.

Toegang tot het concert is gratis, al wordt een gift zeer gewaardeerd. Deze middag belooft een muzikale reis te zijn, waarbij Avanti haar unieke interpretaties van bekende kerstklassiekers ten gehore zal brengen. Mis deze kans niet om Avanti live te ervaren en de kerstsfeer in een bijzondere setting te beleven.
Je kunt gratis reserveren op www.zanggroep-avanti.nl