Modeltreinbeurs Joure

23-11-2023 JOURE – Op zaterdag 25 november aanstaande vindt er weer een modeltreinbeurs in Joure plaats in ’t Haske, Vegelinsweg 20 te Joure. 

De beurs te Joure is een begrip en bestaat al meer dan 20 jaar.   Er is weer volop belangstelling van deelnemers die uit alle windstreken van Nederland komen. Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei gebruikte treinen en andere spoorse zaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken. De bezoeker kan hier terecht om uitbreiding te vinden voor de modelspoorbaan of overtollige spullen te verkopen. Wat de een niet meer gebruikt kan voor de ander wellicht nog goed van nut zijn.

Aanbod
Er zal een aanbod zijn van (gebruikte) treinmodellen, railmateriaal, toebehoren en literatuur van de meeste merken. Op de beurs kunnen (gebruikte) treinen geruild, verkocht en gekocht worden. Hobbyisten die met een probleem op modelspoorgebied zitten kunnen mogelijk een antwoord op hun vragen krijgen.

* De zaal is geopend van 09:45 – 14.15 uur
* De toegangsprijs bedraagt voor:
– Volwassenen €3,00
– Kind(eren) €1,30