23 november gaan de Popschool bands los

17-11-2023 JOURE – Op donderdag 23 november vindt de 4e editie van de bandsessies plaats. Maar liefst 6 bands van onze Popschool gaan verschillende nummers spelen. En dit doen ze niet alleen, want we verwachten 3 speciale gast optredens. Wie dit zijn, wordt op die avond bekend gemaakt.

LINE UP
In willekeurige volgorde:
– Sonic Fortress
– Jipzz
– De Steradents
– Endless try
– Band X
– Ken’t even

De optredens vinden plaats op donderdag 23 november in de hal van de brede school aan de Koningin Julianalaan 3 te Joure. De zaal is open om 19.00 uur en de eerste band begint om 19.30 uur.

Ook in een band spelen?
Bij It Toanhûs zijn er verschillende bands waar je aan mee kan doen. Je kan zingen, maar ook een instrument spelen. Kijk hier voor meer informatie over de Popschool, vraag een proefles aan of neem voor je vragen contact op met onze popschool coördinator Arjan Kiel via akiel@ittoanhus.nl