Gratis naar Museum Sloten

08-11-2023 SLOTEN – Toverlantaarns betoveren je op een unieke manier met het verhaal over de stad Sloten. Lokale historische beroemdheden heten je welkom en vertellen alvast wat over enkele roerige episodes uit de geschiedenis van de stad. Toverlantaarns worden gebruikt om het historische verhaal te vertellen, maar ze hebben zelf natuurlijk ook een verhaal. Het museum is begin 2023 heropend na een herinrichting

Museum Sloten is één van die 15 musea die meedoet aan de Open Museum Maand in november. De toegang van elk deelnemend museum is gratis voor inwoners van Friesland en gasten van logiesaccommodaties in Waterland van Friesland bij inlevering van een Open Museum Maand waardebon. Het museum is iedere tot en met 26 november op vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur.