Korfbal – Joure 1 start zaterdag

06-11-2023 JOURE – Aankomende zaterdag is het zover. De eerste zaalwedstrijd voor Joure mét schotklok en zuivere speeltijd in de 1e klasse! De afgelopen weken heeft Joure al druk geoefend in de zaal en zaterdag barst de strijd echt los. In een poule van 8 teams neemt Joure het dit zaalseizoen op tegen Elburg, Lelystad, Dronten, Zwolle, Kampen 2x, en Wezep.

Joure verwacht een zwaar, maar spectaculair seizoen te beleven. Aan sfeer ontbreekt er ook niks dit seizoen. Van het oplopen met de jeugd in een spotlight, tot persoonlijke goaltunes bij elk doelpunt dat wordt gescoord. Daarnaast zorgt de fanatieke achterban altijd voor een luid kabaal in de sporthal.

Zaterdagavond 11 november om 19:30 is Elburg de eerste tegenstander waar Joure het tegen op gaat nemen. Elburg is voor de Jousters een bekende; vorig seizoen wist Elburg op basis van doelsaldo het kampioenschap in de 2e klasse binnen te slepen. Joure is dus gebrand om komende zaterdag de 2 punten in Joure te houden en zo met een goede start te beginnen!

Publiek is van harte welkom zaterdag in Sportfun! Tot zaterdag om 19:30!