Fries Ondernemersdebat 16 november

31-10-2023 JOURE – De Tweede kamer verkiezingen komen er aan en Ondernemers ontbijtclub Netwerkend Friesland vindt het tijd voor een debat over stellingen die ondernemers aangaan. Daarom organiseert de Ondernemers ontbijtclub Netwerkend Friesland op 16 november in Lokaal 55 te Sneek het eerste Fries Ondernemers Debat.

De inloop is om 19:00 en we starten om 19:30. Rond 22:30 starten we met de netwerk borrel en we maken dan ook bekent wie het debat heeft gewonnen. De toegang is gratis, wel vragen we u aan te melden voor dit evenement.

Stelling indienen
Bij het aanmelder kunt u een stelling indienen die u graag op tafel wilt leggen. De organisatoren kiezen uit de ingediende stellingen een selectie die we de 16e gaan voorleggen.

Sponsoren
Om het evenement gratis toegankelijk te maken zoeken we nog een aantal sponsoren die tijdens het debat op de eerste rij willen zitten. Uiteraard vermelden we de namen op de website en we plaatsen een welkomst banner op de avond zelf waar het bedrijfslogo ook op komt te staan. En dat alles voor 250,- euro. De eerste 4 hebben zich al aangemeld en er is plek voor 16 bedrijven.

Heeft u daar interesse in, neem dan contact op met Marc van Niekerk – 0628979293.