Voorlezen en knutselen: Samen zijn we thuis

04-10-2023 JOURE – Wat maakt thuis echt thuis? Thuis is veel meer dan alleen maar een huis, een raam, een deur, een kleed. De mensen van wie je houdt, maken van een huis een thuis.

We gaan voorlezen uit het boek Samen zijn we thuis en dit boek gaat over verhuizen. Verhuizen kan best spannend zijn natuurlijk. Je verlaat je vertrouwde plek die je altijd thuis genoemd hebt en komt in een nieuw huis. Het gezin uit het boek komt erachter dat het vooral de mensen om je heen zijn die zorgen dat je je echt thuis voelt. Kom luisteren naar dit mooie verhaal en doe daarna mee aan de knutselactiviteit.

Samen zijn we thuis is op woensdag 11 oktober in de bibliotheek te Joure. De activiteit begint om 15.00 uur en er zijn op dit moment nog 9 plekken vrij. Reserveren kan via deze link.