Kledingruilbeurs tijdens Dag van het Afval op 8 november

03-10-2023 JOURE – Op woensdag 8 november van 13.00 tot 16.00 uur organiseert de gemeente de Dag van het Afval op het milieuterrein in Joure. Op deze dag zijn er allerlei interessante en leerzame activiteiten rondom het thema textiel: ‘Doe meer met je kleding’.

Er is ook een kledingruilbeurs zodat u duurzaam kunt shoppen. Lever uw (oude) kleding in of ruil het met andere deelnemers. Aanmelden als standhouder voor de kledingruilbeurs kan via mail: dagvanhetafval@defryskemarren.nl. Er is plek voor maximaal 20 standhouders. Aanmelden is kosteloos en kan tot en met 23 oktober. Wanneer het maximum aantal standhouders is bereikt wordt het aanmeldtermijn gesloten.

Meer informatie over de Dag van het Afval vindt u op: defryskemarren.nl/dagvanhetafval.