Helpen ondersteunen van volksdanslessen voor cliënten van Maeykehiem

01-10-2023 JOURE – Bij Maeykehiem zijn ruim 130 vrijwilligers actief. Ze zijn niet weg te denken uit de organisatie. Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk voor de cliënten van Maeykehiem. Jouw persoonlijke aandacht is van onschatbare waarde. 

Wat ga je doen?
Dansen is goed voor de gezondheid, de hersenen, boost de creativiteit en maakt gelukkig. Kortom: de ideale workout! Maeykehiem organiseert, in het voor- en najaar, volksdanslessen voor haar cliënten. De lessen worden aangeboden door een vaste volksdans vrijwilliger.

Iedere week vindt er op donderdagavond een les plaats van 19.00-21.00 uur. Maeykehiem zoekt een vrijwilliger die de volksdanslessen één keer in de twee á drie weken wil helpen ondersteunen. Er wordt gewerkt met een schema/rooster.

Jouw profiel

  • makkelijk in de omgang met mensen
  • meerwaarde zien in contact met de cliënt(en)
  • enthousiast
  • inlevingsvermogen
  • flexibel
  • betrouwbaar
  • betrokken

Meld je aan als vrijwilliger!
Lijkt het je leuk om de volksdanslessen voor cliënten van Maeykehiem te helpen ondersteunen? Meld je dan aan als vrijwilliger via deze link of neem contact op met de medewerkers van VIP via vip@sociaalwerkdekear.nl