Marc van Niekerk-Thie verlaat de gemeenteraad

29-09-2023 JOURE – Marc van Niekerk-Thie heeft bij de fractie en de burgemeester kenbaar gemaakt dat hij om persoonlijke redenen de gemeenteraad van De Fryske Marren verlaat. Fractievoorzitter Ivo de Wolff zegt: “Wij vinden het jammer dat Marc de gemeenteraad verlaat, maar soms moet je een keuze maken. Marc heeft zich als kritisch raadslid afgelopen jaren vol ingezet voor De Fryske Marren en de VVD. Wij bedanken Marc dan ook voor al zijn inzet. Wij zijn blij dat Marc op de achtergrond zich blijft inzetten voor de partij.”

Marcel Miedema, 56 jaar oud uit Joure zal Marc van Niekerk opvolgen in de gemeenteraad. Het afscheid van Marc en de installatie van Marcel zal op korte termijn, naar verwachting in de raadsvergadering van 18 oktober plaatsvinden.