Kledingruilbeurs tijdens Dag van het Afval op 8 november

21-09-2023 JOURE – Op woensdag 8 november van 13.00 tot 16.00 uur organiseren we de Dag van het Afval op het milieuterrein in Joure. Op deze dag organiseren we allerlei interessante en leerzame activiteiten rondom het thema textiel: ‘Doe meer met je kleding’.

Er is ook een kledingruilbeurs zodat u duurzaam kunt shoppen. Lever uw (oude) kleding in of ruil het met andere deelnemers. Aanmelden als standhouder voor de kledingruilbeurs kan via mail: dagvanhetafval@defryskemarren.nl. Er is plek voor maximaal 20 standhouders. Aanmelden is kosteloos en kan tot en met 1 oktober. Wanneer we eerder op het maximum aantal standhouders zitten sluiten we eerder het aanmeldtermijn.

Meer informatie over de Dag van het Afval vindt u op: defryskemarren.nl/dagvanhetafval.