Een unieke ontbijtervaring op de bodem van een leeg zwembad

03-09-2023 JOURE – Subtropisch zwembad Swimfun heeft aangekondigd dat ze op maandag 11 september 2023 een bijzonder evenement organiseren: het Bodemontbijt. Het zwembad sluit drie weken lang haar deuren voor noodzakelijke onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden.

Een unieke ervaring op de zwembadbodem
Op deze speciale ochtend verwelkomt het zwembad maximaal 100 gasten op de bodem van het lege zwembad. Hier kunnen ze genieten van een heerlijk ontbijt in een unieke setting. Het Bodemontbijt is gepland van 07:30 tot 08:30 uur en belooft een memorabele ervaring te worden voor alle aanwezigen.

Bewegen en actief de dag beginnen
Na het ontbijt hebben gasten de mogelijkheid om deel te nemen aan een beweegactiviteit naar keuze. Sportbedrijf De Fryske Marren biedt de volgende opties om de dag actief te beginnen: Jeu de boule, badminton of een actieve ochtendwandeling.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden voor het Bodemontbijt is verplicht vanwege het beperkte aantal beschikbare plaatsen. Voor aanmeldingen en verdere informatie, kunt u terecht op www.tickets.swimfun.nl.