Motorclub Flying Boetoe viert 50-Jarig jubileum met motorsport spektakel

30-08-2023 JOURE – Zaterdag 2 September markeert een mijlpaal in de geschiedenis van Motorclub Flying Boetoe, aangezien zij hun gouden jubileum vieren. Met de hoop op stralend weer en veel enthousiasme, hebben zij een mooi programma samengesteld voor al hun gewaardeerde leden/vrijwilligers/sponsoren.

De festiviteiten zullen bestaan uit een dag vol actie en opwinding, met zowel zandbaan wedstrijden als cross wedstrijden. De zandbaan wedstrijden vinden plaats in de ochtenduren, terwijl de cross wedstrijden in de middag plaatsvinden. Deelname is uitsluitend voor leden en op voorwaarde dat zij in het bezit zijn van een geldige basissportlicentie van de KNMV, met als vermelde motorsporttak “baansport” en/of “motorcross”.

Deelname aan dit prachtige jubileumevenement is kosteloos, maar voorafgaande inschrijving is een vereiste. Aanmelden kan eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Let op; de inschrijving dient gedaan te worden vóór woensdag 30 Augustus, 22:00 uur.

Het programma ziet er als volgt uit:
Grasbaan

  • Inschrijving: 9.00u – 9.45u
  • Training: 10.30u
  • Wedstrijd: Direct na de training

Cross

  • Inschrijving: 12.00u – 12.30u
  • Verkenningsronde: 13.00u
  • Wedstrijd: Direct na de verkenningsronde

Maar dat is nog niet alles! Na een dag vol sportieve hoogtepunten gaat het feest ’s avonds door, exclusief voor genodigden. Daar zullen zullen ze samen de successen van de afgelopen 50 jaar vieren en streven naar een avond vol gezelligheid en herinneringen.

Voor eventuele vragen, aarzel niet om contact op te nemen via info@flyingboetoe.nl. Ze kijken er enorm naar uit om dit bijzondere jubileum samen met jullie te vieren en een onvergetelijke dag vol motorsport te beleven!