Lezing: alles over koffie door Sipke

18-08-2023 JOURE – Op woensdag 6 september komt Sipke de Schiffart langs in Bibliotheek Joure. Sipke heeft jarenlang als koffie expert bij Douwe Egberts gewerkt. Hij komt vertellen over de historie van koffie, hoe koffie wordt gemaakt en nog veel meer.

Culturele koffiegewoonten
Sipke heeft veel gereisd naar diverse landen. Hierdoor is hij van alles te weten gekomen over de koffiegewoontes over de hele wereld én de historie van koffie. Op 6 september komt Sipke in Bibliotheek Joure om deze kennis te delen.

Senior Café Joure
De lezing van Sipke wordt gegeven in het Senior Café. Een keer per maand is er in Bibliotheek Joure een lezing of een workshop in het Senior Café. Je kan je vooraf aanmelden, maar je kunt ook zo binnenlopen. Wil jij je aanmelden voor de lezing van Sipke? Kijk dan op www.bmf.nl.